Dette er en variasjon av Hemp-lapper. Nesten identisk røre, litt mer flytende- og lettere å håndtere når jeg steker den i vaffeljern. Røra holder fint i kjøleskapet i tre dager, uten å tykne noe særlig. Jeg bruker litt kokosolje som smøring i jernet, og spiser dem med hjemmelaget bringebærsyltetøy og gresk yoghurt. Proteinrik, god og mettende frokost/lunsj.
Oppskrift:
4 egg
2 bananer
4 ss hemp protein
1 ss gelatinpulver
1 ss smeltet smør
1 dl Cultura
1/2 ts natron
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
dæsj havsalt
dæsj svart pepper
Bruk stavmixer eller blender for å mikse røra sammen.
Næringsinnhold pr 100g (1 vaffel er ca 80-90g):
Banana and hemp waffles
Nutrition Facts
Serving Size 100g
|
Amount Per Serving
|
% Daily Value*
|
|
Calories
|
137
|
7%
|
Total Fat
|
6g
|
10%
|
Saturated Fat
|
2g
|
12%
|
Trans Fat
|
0g
|
|
Cholesterol
|
117mg
|
39%
|
Sodium
|
398mg
|
17%
|
Total Carbohydrate
|
13g
|
4%
|
Dietary Fiber
|
4g
|
14%
|
Sugars
|
6g
|
|
Protein
|
10g
|
20%
|
Vitamin A
|
5%
|
• |
Vitamin C
|
6%
|
Calcium
|
4%
|
• |
Iron
|
14%
|
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calories needs.
Tilbaketråkk: Søtpotet vafler med hemp – Spikersnuppa